PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel legt keuze voor Antwerp uit

Mark van Bommel gaat aan de slag bij Royal Antwerp. Hij heeft daar een contract getekend voor twee seizoenen. Het gevoel met technisch directeur Marc Overmars en clubeigenaar Paul Gheysens was direct goed.

Van Bommel tekende donderdag voor twee seizoenen op De Bosuil. “Het gevoel was vanaf het eerste gesprek goed en dat is het belangrijkste”, vertelt Van Bommel via de clubkanalen van Antwerp.

“Met de familie Gheysens en Marc Overmars voelde het meteen goed. Als je het stadion ziet, staat er wat moois te gebeuren. De ambitie die de club uitstraalt, de traditie en de sfeer.. Als speler was het fantastisch geweest. Helaas speel ik niet meer, maar dit was een sfeer voor mij geweest.”

Hoe zien de komende weken van Van Bommel eruit? “Je moet je voorbereiden op het programma en de trainingsweek. De voorbereiding wordt voor vrji kort, omdat we meteen play-offs spelen voor de Conference League. Het is een hoop geregel, maar ook makkelijk omdat je weet wat je wil. Dat moet je goed bespreken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.