PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Kenneth Perez kon Ajax verruilen voor Feyenoord

Als speler speelde Kenneth Perez voor zowel Ajax als PSV maar hij heeft ook de mogelijkheid gehad om de Amsterdammers te verlaten voor een avontuur bij Feyenoord. Maar hij durfde deze overstap niet te maken.

“Toen Van Marwijk trainer werd en ze Makaay terughaalden, Tim de Cler, Hofland”, vertelt hij woensdag bij ESPN. “Maar het was toen nog niet zeker dat Van Marwijk trainer zou worden: dat durfde ik niet aan en toen ging ik naar PSV. Ronald Koeman, Champions League, toen koos ik daarvoor. Het scheelde niet veel, maar in plaats van naar Feyenoord ging ik naar PSV.”

“Feyenoord is een geweldige club, met al zijn lelijkheid en rauwe randen ook. Ook met getrokken pistolen van de politie bij het Maasgebouw, dat soort dingen. Als het niet helemaal loopt zoals je hoopt, dat is niet zo mooi: maar bij Feyenoord lijkt alsof alles intenser wordt beleefd en dat is mooi”, aldus de Deense oud-voetballer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.