PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: Mark van Bommel nieuwe trainer van Royal Antwerp

Mark van Bommel is de nieuwe trainer van het Belgische Royal Antwerp. Dit heeft de club bekendgemaakt via hun digitale kanalen.

Marc Overmars, sinds enkele maanden technisch directeur in Antwerpen, stuurde maandag Brian Priske weg en maakte daarmee de weg vrij voor Van Bommel, die voor twee seizoenen tekent. De nieuwe trainer van The Great Old krijgt twee Nederlandse assistenten: Andries Ulderink en John Stegeman. Als PSV groen licht geeft, komt vertrouweling Jürgen Dirkx daar nog bij.

Op de clubsite wordt Van Bommel samen met zijn assistenten welkom geheten en veel succes gewenst. De presentatie van de Nederlander laat nog even op zich wachten. Op 20 juni wordt de kersverse hoofdtrainer aan de pers voorgesteld ter gelegenheid van de eerste training van het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.