PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

TELEGRAAF: Mark van Bommel tekent voor twee jaar bij Antwerp

Mark van Bommel wordt de nieuwe trainer van het Belgische Royal Antwerp FC. Volgens De Telegraaf tekent hij daar een contract voor twee seizoenen. Bij Antwerp is Marc Overmars de technisch directeur.

Van Bommel is tot een mondeling akkoord gekomen met The Great Old over een verbintenis van twee jaar. De verdere indeling van de technische staf bij Antwerp is nog niet bekend, maar eerder werd al wel bekend dat Andries Ulderink assistent-trainer wordt bij de Belgische club. Ulderink leverde zijn contract in bij FC Twente om de overstap naar Antwerp te kunnen maken.

Antwerp heeft grote ambities voor komend seizoen en hoopt met Overmars en Van Bommel serieus mee te gaan om de titel in België. Ook Racing Genk en Club Brugge waren geïnteresseerd in de diensten van de oud-trainer van VfL Wolfsburg, maar kregen nul op het rekest. Voor Van Bommel wordt Antwerp zijn derde klus als hoofdtrainer, nadat eerdere aanstellingen bij PSV en Wolfsburg geen grote successen werden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.