PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV neemt afscheid van doelman Yvon Mvogo

Yvon Mvogo zal na de zomer niet meer spelen voor PSV. De huurling keert terug naar zijn club RB Leipzig. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Sowieso kwam er een einde aan de tweejarige huurtermijn van Mvogo, maar gezien zijn stabiele prestaties tijdens het slot van het afgelopen seizoen, gingen er toch weer stemmen op om de opties voor een definitieve transfer te bekijken. De Eindhovense krant weet echter dat de clubleiding daar op dit moment niet in mee wil gaan. Bovendien zou er eerst nog een akkoord met Leipzig moeten worden bereikt, en daartoe heeft PSV nog geen pogingen ondernomen.

Mvogo kende in zijn eerste seizoen een stroeve start bij PSV en werd dit seizoen uit de basis verdrongen door Joël Drommel. De van FC Twente overgekomen goalie werd aangetrokken met het oog op de toekomst, maar bleek niet de stabiele eerste keeper waar de Eindhovenaren op hoopten. Het leidde ertoe dat Mvogo in de laatste wedstrijden zijn basisplaats weer terug kreeg. Deze zomer keert de 27-jarige Zwitsers international dus terug naar RB Leipzig, waar hij nog een contract heeft tot medio 2023.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.