PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Liverpool meldt zich nu ook bij PSV voor middenvelder’

De Engelse grootmacht Liverpool heeft Ibrahim Sangaré in het vizier. Ze zouden de middenvelder deze zomer graag willen overnemen van PSV. Hier maken zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International melding van.

Eerder werden Leicester City, Newcastle United en Aston Villa al aan Sangaré gelinkt, maar Liverpool is de club die hem gelijk naar de absolute top van de wereld wil overhevelen. Er is nog geen concreet contact gelegd, maar wel hebben meerdere belangrijke scouts van de grootmacht hem de afgelopen weken bekeken in het Philips Stadion.

“De Ivoriaan heeft een zeer sterk seizoen achter de rug, waarin hij niet alleen in de nationale maar ook in de internationale wedstrijden van PSV steevast tot de uitblinkers behoorde”, weet VI.

De Eindhovenaren hebben echter contractueel vast laten leggen dat hij minstens 37.5 miljoen euro op moet leveren; het valt nog te bezien of Liverpool aan dat bedrag wil voldoen. Leicester en Newcastle hebben al laten weten te twijfelen, maar Liverpool heeft natuurlijk net iets meer financiële stootkracht voor het afkopen van de tot 2025 doorlopende verbintenis van de middenvelder.

One thought on “‘Liverpool meldt zich nu ook bij PSV voor middenvelder’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.