PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Marc Overmars druk bezig met het halen van Mark van Bommel’

Marc Overmars de directeur van het Belgische Royal Antwerp probeert momenteel om Mark van Bommel als trainer binnen te halen. Dit weet De Telegraaf maandagavond te melden.

“Overmars wil Van Bommel graag naar België halen. De oud-trainer van PSV en VfL Wolfsburg is al meerdere keren gesignaleerd in Antwerpen en voor hem ligt een tweejarig contract klaar. Van Bommel was ook topkandidaat om trainer te worden van Racing Genk, maar zijn voorkeur lijkt uit te gaan naar het avontuur bij Antwerp.”

Daar voegt het medium aan toe: “Overmars is gecharmeerd van hem als trainer en met diens aanwezigheid weet Van Bommel dat hij de nodige rugdekking krijgt vanuit de directie.” Antwerp plaatste zich dit seizoen voor de kampioensronde van de Belgische play-offs, waarin het als vierde en laatste zal eindigen.

Op dit moment is Brian Priske nog hoofdtrainer van Antwerp, maar de verwachting is dat hij snel vertrekt. Overmars wil een eigen trainer aanstellen en lijkt dus gekozen te hebben voor Antwerp FC. De Nederlander was clubloos sinds zijn ontslag bij Wolfsburg in oktober 2021.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.