PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord en PSV strijden om Joshua Brenet’

Zowel Feyenoord als PSV zitten achter Twente-back Joshua Brenet aan. Dit weet het Eindhovens Dagblad vandaag te melden.

Ze schrijven: “De 28-jarige oud-PSV’er kan bij zijn huidige club blijven, maar ook Feyenoord trekt aan de verdediger en wil snel zaken doen. Daarnaast heeft PSV geïnformeerd naar hem, de club waar hij in 2018 vertrok.”

PSV verkocht hem destijds voor ruim drie miljoen euro aan Hoffenheim, nadat hij drie keer in vier jaar tijd kampioen was geworden met de club. “Brenet droeg daar op een belangrijke manier aan bij, omdat hij zowel aan de rechter- als linkerkant inzetbaar was en die rol veel vaak heel ordentelijk invulde. PSV pikte hem relatief laat op bij de amateurs en in Eindhoven maakte Brenet via Jong PSV grote stappen. Zodanig dat hij in het eerste elftal een belangrijke rol kon pakken, prijzen kon winnen, international werd en een mooie transfer verdiende.”

In Duitsland slaagde Brenet niet, maar op huurbasis in Enschede herpakte hij zich. “Of PSV snel doorpakt, is op dit moment nog niet te zeggen. Feyenoord is concreter en heeft hem al een officiële aanbieding gedaan, terwijl ook FC Twente de back heel graag snel wil contracteren. Voor Brenet is ook veel buitenlandse belangstelling”, aldus het ED tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.