PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet proberen om Wijnaldum los te weken bij PSG’

PSV zou deze zomer een poging moeten wagen om Georginio Wijnaldum over te nemen van het Franse Paris Saint-Germain. Dit is de mening van de gebroeders Van de Kerkhof in de Willy & René Podcast van Omroep Brabant. De 31-jarige middenvelder komt niet aan bod bij de Franse grootmacht.

PSV zwaait naast Eran Zahavi ook Mario Götze en Ibrahim Sangaré uit, verwacht René. Hij pleit daarom voor de terugkeer van Wijnaldum. “PSV heeft echt een middenvelder nodig, dus ze moeten proberen om Wijnaldum te huren. Hij wil naar het WK, maar speelt niet bij PSG en is zelfs gepasseerd voor Oranje. Dan denk ik: probeer hem los te weken.”

Willy is het roerend eens met zijn broer, maar verwacht dat er buiten Zahavi ‘niet zoveel spelers weggaan’ deze zomer. “Ik hoop ook op de komst van Wijnaldum, dat zou een aanwinst zijn. Ik heb de laatste weken ook Zian Flemming van Fortuna Sittard gevolgd. Geen verkeerde, kan ik zeggen. Bij PSV of een andere topclub zal hij zich nog veel sneller ontwikkelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.