PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV aast op jonge Zweedse middenvelder’

PSV heeft een achttienjarige Zweedse middenvelder op het oog. Het gaat om Williot Swedberg. Hij is een jeugdinternational en staat onder contract bij Hammarby IF.

Of PSV concreet wordt voor Swedberg, hangt van meerdere factoren af. Het is nu nog niet duidelijk hoe het Eindhovense middenveld er volgend seizoen uit ziet, terwijl Hammarby naar verluidt ook meerdere miljoenen wil zien voor de talentvolle middenvelder.

Als Swedberg wordt binnengehaald door PSV, dan zal hij waarschijnlijk aansluiten bij de A-selectie. Hij heeft nu nog een tweejarig contract in zijn geboorteland. In het huidige seizoen, dat vorige maand van start ging in Zweden, wordt Swedberg vooral als linksbuiten gebruikt. In zeven wedstrijden scoorde het talent vijf keer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.