PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord en PSV azen op Milan van Ewijk’

Milan van Ewijk heeft zich in de kijker gespeeld van verschillende clubs. Zo heeft de vleugelback van SC Heerenveen zich in de kijker gespeeld van zowel Feyenoord als PSV. Dit weet de Leeuwarder Courant te melden.

Eerder deze week kwam naar buiten dat PSV de publiekslieveling van Heerenveen in de gaten houdt. De Eindhovenaren krijgen echter stevige concurrentie. Volgens de LC heeft Feyenoord concrete interesse in de 21-jarige verdediger en is het een kwestie van tijd totdat de Rotterdammers actie ondernemen.

Ook over buitenlandse belangstelling heeft Van Ewijk niets te klagen. Lille, Stade Brest, Strasbourg, Queens Park Ragners en Celtic zouden de jeugdinternational allemaal op de korrel hebben. Van Ewijk heeft in Friesland een contract tot medio 2025.

Van Ewijk is bezig aan zijn eerste seizoen voor Heerenveen, dat hem vorig jaar overnam van ADO Den Haag. De vleugelverdediger speelde zich moeiteloos in de basis van de Friezen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.