PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Johan Bakayoko verkozen tot beste talent van de KKD

Jong PSV-aanvaller Johan Bakayoko is dit seizoen uitgeroepen tot beste talent van de Keuken Kampioen Divisie. Bakayoko had dit seizoen al een Bronzen Stier ontvangen omdat hij was uitgeroepen tot beste talent van de derde periode.

De 18-jarige Belg brak dit seizoen definitief door in de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Hij kwam uiteindelijk tot 17 doelpunten en 12 assists in de competitie. Bakayoko heeft zijn officiële debuut in de A-selectie ook al gemaakt en heeft inmiddels drie wedstrijden in het eerste elftal op zijn naam staan. Vorige week werd al bekend dat hij vanaf komende zomer definitief zal worden overgeheveld naar de A-selectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.