PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea meldt zich bij PSV voor Ibrahim Sangaré’

Chelsea lijkt voornemens om deze zomer te gaan shoppen bij PSV. Middenvelder Ibrahim Sangaré is namelijk in beeld bij ‘The Blues’ om de gelederen te komen versterken. Hier maakt het Engelse medium The Mirror melding van.

De Ivoriaan werd de afgelopen maanden al gelinkt aan een transfer naar Newcastle United of Leicester City. Inmiddels heeft ook Chelsea het vizier gericht op Sangaré, die een sterk seizoen achter de rug heeft in Eindhoven. Naar verluidt ziet de Champions League-winnaar van vorig seizoen in hem een goedkoper alternatief voor Declan Rice (West Ham United).

Waar Rice een van de duurste spelers ooit zou moeten worden, daar zou Sangaré al voor een kleine veertig miljoen euro op te halen zijn. Om die reden zouden manager Thomas Tuchel en de clubleiding zijn komst een uitstekende investering vinden voor de komende jaren.

Het Eindhovens Dagblad onthulde vrijdag dat PSV een poging wil ondernemen om Sangaré in het Philips Stadion te houden. Het is echter maar de vraag of dat haalbaar is wanneer Engelse clubs zich in de strijd mengen, zeker als het gaat om clubs van het kaliber Chelsea.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.