PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Milan van Ewijk naar Eindhoven halen’

PSV is geinteresseerd in Milan van Ewijk. Dit weet Voetbal International te melden. De rechtsback speelt momenteel bij SC Heerenveen.

Hij speelt pas één seizoen in Friesland nadat hij afgelopen zomer de overstap maakte van ADO Den Haag. De verdediger heeft nog een contract voor drie seizoenen.

Volgens het Eindhovens Dagblad is er voorlopig nog zeker geen sprake van een concrete bieding of van gesprekken tussen de clubs. Van Ewijk zou niet in beeld zijn als basisspeler voor volgend seizoen, maar zou een optie kunnen zijn indien Phillipp Mwene vertrekt.

One thought on “‘PSV wil Milan van Ewijk naar Eindhoven halen’

  1. Charles Rosema says:

    Leuke speler voor de toekomst, maar denk voor nu is ie nog te licht. Voor een speler die er wel direct staat heb ik nog wel een idee, al is dat voor een andere positie, zowel links als rechts, en ook als aanvaller/centrumspits zou het een prima aanwinst zijn voor mijn club PSV, kost ook niet al te veel voor PSV begrippen, 500 K. Huidige club is Sporting Cristal Peru, zijn naam is Carlos Percy Liza Espinoza, 22 jaar, volgens insiders is het een type Farfan. Als vervanger van Zahavi of Vinicius zou hij zeker niet misstaan, ik, zou zeggen geef die jongen een kans

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.