PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eran Zahavi staat open voor terugkeer bij PSV’

Eran Zahavi zal aan het einde van het seizoen vertrekken bij PSV. Gisteren nam hij afscheid van het thuispubliek met een doelpunt tegen NEC. Er werd met 3-2 winnen , maar hij zag Ajax landskampioen worden.

Zahavi kijkt in gesprek met ESPN terug op het mislopen van de landstitel. “We hebben ons werk proberen te doen door de drie punten te pakken en een goede wedstrijd te spelen voor onze fans. We hebben ons werk gedaan, maar helaas hebben we wel de titel verloren. We verdienen wel veel respect voor dit seizoen. We hebben het goed gedaan en veel goede dingen laten zien.”

Door zijn doelpunt tegen NEC kreeg Zahavi oo nog een mooi afscheid van het PSV-publiek. “Het respect wat ik van de club en het publiek kreeg zal ik nooit vergeten”, zo gaf hij aan. “Ik wil iedereen daarvoor bedanken. Het was heel speciaal voor mij. Ik hoop hier ooit nog terug te komen om de wedstrijden te zien en te genieten.”

Het waren twee bewogen jaren voor de Israëlische spits, wiens gezinsleven twee keer werd opgeschrikt door een overval in zijn huis in Amsterdam. “Het eerste jaar was echt verschrikkelijk. Het was lastig om steeds die motivatie te kunnen vinden, omdat je nu de fans niet bij je had.”

Toen de fans wel aanwezig waren, veranderde er veel voor Zahavi. “Toen ik voor deze topclub kwam te spelen was mijn grootste wens om die atmosfeer echt te kunnen voelen. Het was dit seizoen lastig, maar ik ben heel erg blij dat de supporters er dit seizoen voor ons waren. Ook in de uitwedstrijden stonden ze achter ons. Ik wil ze nogmaals bedanken en ik zal ze missen.”

One thought on “‘Eran Zahavi staat open voor terugkeer bij PSV’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Blij dat hij vertrekt hij brengt niets in een spits van PSV moet minimaal 25 doelpunten maken in een competitie en dat doet hij niet hij is niet goed genoeg voor psv hij mag wel komen kijken hoe de volgende spits het wel doet want bij volgende club zal hij wel de bankzitter worden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.