PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Langer verblijf Yvon Mvogo bij PSV lonkt’

Het zou goed kunnen dat doelman Yvon Mvogo ook volgend seizoen bij PSV speelt. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. De Eindhovenaren zoeken een aantal opties, waarbij de naam van Mvogo nog niet door iedereen is doorgestreept. In principe wil PSV wel een totaal andere bezetting bij de keepers.

Wat er met Joël Drommel gaat gebeuren is nog onduidelijk, terwijl er voor Vincent Müller geen plek meer is. Over Maxime Delanghe moet nog een beslissing genomen worden. Vanuit Jong PSV zal de 17-jarige Kjell Peersman de overstap maken naar de A-selectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.