PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Er zit een diepgewortelde frustratie bij PSV’

PSV was afgelopen weekend dichtbij een overwinning op Feyenoord maar een strafschop in de blessuretijd gooide roet in het eten. De penalty was discutabel te noemen en de Eindhovenaren zagen hun kans op de titel drastisch verlagen. Ook zet het hun relatie met de KNVB verder op scherp.

De veelbesproken strafschop in blessuretijd was na afloop al hét gespreksonderwerp in De Kuip. Technisch directeur John de Jong meldde zich zelfs bij de kleedkamer van scheidsrechter Serdar Gözübüyük, maar hij besloot meer dan een uur te blijven zitten om daarmee de discussie uit de weg te gaan. Maandag liet de KNVB nog wel weten dat de VAR inderdaad had moeten ingrijpen door te adviseren om de penalty terug te draaien.

Volgens het Eindhovens Dagblad is de interne onvrede bij PSV hierdoor toegenomen. “Binnen PSV leeft een diepgewortelde frustratie over de manier waarop dit seizoen vanuit de KNVB een aantal dingen is aangepakt. De planning van de toppers en enkele arbitrale beslissingen zijn de Eindhovenaren bijvoorbeeld in het verkeerde keelgat geschoten”, zo schrijft het medium.

PSV voelde zich al tekort gedaan na de thuiswedstrijd tegen Ajax (controversiële 1-2) en de planning van een aantal Eredivisie-toppers. “Dat Ajax daarmee opzichtig is bevoordeeld, spreekt niemand bij PSV uit. In Eindhoven weet de leiding dat dan extern de Calimero-kaart wordt getrokken en wil men ook niet de indruk wekken overal excuses voor te zoeken”, aldus het ED. Wel is de relatie met de KNVB en het scheidsrechterskorps ‘danig bekoeld’.

One thought on “‘Er zit een diepgewortelde frustratie bij PSV’

  1. Het is ook zo duidelijk maar men wil het gewoon niet zien. Terecht dat P S V erop reageert. Maar op het moment dat je er iets van durft te zeggen lult men over Calimero. Ik had zoiets wel eens willen zien als het Ajax was overkomen, maar dan is het natuurlijk geen Calimero gedrag. Heel Hilversum staat meteen op tilt als Ajax wat tekort wordt gedaan daarom waakt men er wel voor en hoeft Ajax daar zelf niet eens op te reageren.Trouwens excuses helpen niet achteraf KNVB. Daar schiet niemand ja. Ajax natuurlijk wel iets mee op

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.