PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mario Gotze weigert landskampioenschap uit zijn hoofd te zetten

PSV liet vanmiddag dure punten liggen in de strijd om het kampioenschap. Op bezoek bij Feyenoord werd het 2-2, terwijl directe concurrent Ajax ook 2-2 speelden tegen AZ. De landstitel lijkt nu mijlenver weg.

Op de persconferentie verschijnt een gefrustreerde Götze. “Ik heb de beelden bekeken. Ik kan het niet begrijpen dat hij hier een penalty voor geeft. Ik kan het gewoon níet begrijpen”, wordt de Duitser geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Götze snapt er ook niets van dat scheidsrechter Serdar Gözübüyük weigerde om naar het scherm te gaan en het moment terug te kijken. “Daar neemt hij niet eens de moeite voor. Als hij was gaan kijken, zou hij zelf ook hebben gezien dat het nooit een penalty kon zijn.”

PSV staat nu vier punten achter op Ajax met nog twee duels te gaan. Toch geeft Götze zich nog niet gewonnen in de strijd om het kampioenschap. “Of we de titel uit ons hoofd hebben gezet? Nee, officieel kan het nog. We gaan wel zien wat er gaat gebeuren. We hebben nog twee wedstrijden te spelen en we gaan er gewoon vol voor. Meer kunnen we niet doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.