PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Nistelrooy wil Cody Gakpo in Eindhoven houden’

Cody Gakpo weet nog niet of hij na de zomer in Eindhoven voetbalt. Ruud van Nistelrooy staat dan aan het roer bij PSV, en hij hoopt de vleugelaanvaller te kunnen overtuigen nog een jaar actief te blijven bij de club.

Gakpo werkt met PSV toe naar de laatste drie wedstrijden van dit seizoen, maar het gaat ook vaak over zijn toekomst. De vleugelaanvaller kan nog geen duidelijkheid verschaffen. “Ik weet nog niet of ik wegga of niet”, zegt hij tegen de NOS.

Van Nistelrooy heeft in ieder geval zijn best gedaan om Gakpo te overtuigen. “Van Nistelrooy ken ik van de onder 15, toen nog als spitsentrainer. Hij wil graag dat ik blijf. Ik ga alles in overweging nemen. Als het seizoen klaar is, zet ik alles op een rijtje en ga ik kijken wat de beste opties en keuzes zijn.”

Dit seizoen kwam de ‘Eintovenaar’ tot tien goals en dertien assists in 24 Eredivisie-wedstrijden. Ook in het bekertoernooi, de Champions League-voorrondes, de poulefase van de Europa League en de knock-outfase in de Conference League maakte Gakpo zijn goals.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.