PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Trouwe Feyenoord-supporters stil zien te krijgen’

PSV gaat vanmiddag op bezoek bij Feyenoord. De Eindhovenaren moeten winnen om kans te behouden op de landstitel. En hier is ook mandekker Jordan Teze zich goed van bewust.

“We hebben niet alles meer in eigen hand. Natuurlijk hopen we nog op het kampioenschap. Het kan nog steeds gebeuren. We willen Ajax geen kampioen maken en ze op de lip blijven zitten”, vertelt Teze op PSV TV. De Amsterdammers staan vier punten voor met nog drie duels te gaan, te beginnen met AZ-uit (ook morgen).

De gewonnen bekerfinale biedt in ieder geval vertrouwen en hoop. “Die wedstrijd gaf ons een boost. De sfeer zit er heel goed in. Het is jammer dat Ajax zo weinig punten laat liggen. Maar wij kijken naar ons zelf en denken er nog het beste van te kunnen maken.”

“We weten dat het altijd nog kan komen”, vervolgt Teze, die zich 2017 nog goed kan herinneren. Als jeugdspeler vierde hij feest nadat PSV 1 dankzij De Graafschap, dat met 1-1 gelijk speelde tegen Ajax, op de slotdag tóch nog kampioen werd. ‘De laatste minuut, de laatste seconden. We willen er niets meer van uit handen geven. Dan kunnen we onszelf achteraf ook niets verwijten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.