PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Fred Rutten bedankt voor assistentschap bij Erik ten Hag

Erik ten Hag heeft Fred Rutten gevraagd om hem volgend seizoen te gaan assisteren bij Manchester United. Maar Rutten heeft dit geweigerd en kiest voor een baan als tweede man achter Ruud van Nistelrooy volgend seizoen.

Rutten en Ten Hag werkten met elkaar bij PSV en FC Twente, waar Ten Hag assistent was. Nu kon het andersom: Ten Hag heeft Rutten gevraagd om mee te gaan naar Engeland. “Iedereen maakt zijn eigen keuzes. Je stapt toch weer in zo’n trein. Als je daar zit, stopt de trein nooit”, zegt Rutten bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

“Ik heb kleinkinderen die ik af en toe wil zien. Ik heb het er met Erik over gehad. Het kan ook zijn dat ik me er helemaal niet lekker bij voel. Ik ben de laatste jaren wat minder actief geweest in het voetbal. Dan is het mooi als je kleinkinderen opa af en toe kunnen zien zien”, zegt Rutten.

Het is de bedoeling dat Mitchell van der Gaag meegaat met Ten Hag. Manchester United is daarover akkoord met Ajax, Van der Gaag nog niet met Manchester United.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.