PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tottenham gaat akkoord met Ajax-transfer Steven Bergwijn’

De transfer van Steven Bergwijn naar Ajax deze zomer is een stuk dichterbij gekomen. Zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur zou namelijk akkoord gaan met en vertrek van de aanvaller. Hier maakt het medium The Evening Standard melding van.

In januari was Ajax al concreet in de race voor de vleugelaanvaller, maar de vraagprijs van 25 tot dertig miljoen euro bleek uiteindelijk te gortig. Met het WK in aantocht heeft de aanvaller echter aangegeven dat hij deze zomer graag een transfer wil maken. Tottenham zou nu hebben besloten om hem op de transferlijst te plaatsen.

Vanzelfsprekend zal de Londense club hem niet voor een fooi verkopen. Ajax en Tottenham zullen opnieuw serieus moeten onderhandelen om een deal te kunnen bereiken, maar ditmaal zou de Premier League-club er welwillender in staan dan in januari. Wel zijn er ook andere clubs in de race voor de Nederlander.

Bergwijn is één van de acht spelers die Tottenham deze zomer mag verlaten. Davinson Sánchez staat ook op die lijst. De Colombiaanse verdediger maakte in 2017 de overstap van Ajax naar de Londenaren, maar komt de laatste jaren relatief weinig aan spelen toe.

One thought on “‘Tottenham gaat akkoord met Ajax-transfer Steven Bergwijn’

  1. Steven Bergwijn gaat denk ik naar Manchester. Ten Hag wil hem ook daar naar toe halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.