PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman droomt van Manchester United’

Afgelopen winter transfereerde Joey Veerman van SC Heerenveen naar PSV. En de middenvelder valt bij zijn nieuwe ploeg totaal niet uit de toon. Zijn plafond lijkt hij nog te hebben bereikt en hij heeft nog voldoende ambities voor de toekomst.

“Een droomclub heb ik niet per se”, begint hij in gesprek met PSV Supporter. “Ik zou heel graag in Spanje willen voetballen, omdat ik denk dat dat voetbal mij het meeste ligt. Maar ik ben ook vaak bij Manchester United geweest om te kijken, en die sfeer daar is bizar.”

“En dan dat stadion; ja, dat soort clubs vind ik wel heel mooi. Maar je komt na PSV natuurlijk niet zomaar in Manchester, Madrid of Barcelona terecht”, besluit de middenvelder realistisch.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.