PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Technische staf van PSV voor volgend seizoen bekend’

De volledige technische staf van PSV voor het volgende seizoen is bekend. Hoofdtrainer Ruud van Nistelrooy zal worden geassisteerd door Fred Rutten en Andre Ooijer. Ook huidig Jong PSV-assistent trainer Tim Wolf en de van Willem II overgekomen Javier Rabanal zullen aan de technische staf worden toegevoegd.

Wolf is niet de enige uit de huidige staf van Jong PSV die de overstap zal gaan maken naar de A-selectie, aangezien Abe Knoop de keeperstrainer zal worden, terwijl Jermaine McCubbine als fysiektrainer ook naar de A-selectie gaat. Het is de bedoeling dat Luc van Agt de fysieke trainingen weer meer gaat aansturen, terwijl onder andere huidig fysiek trainer Yannick van der Schee samen met McCubbine op het veld aan de slag zal gaan.

Bas Roorda is en blijft de teammanager van PSV, terwijl Mart van den Heuvel op de achtergrond zijn werkzaamheden blijft verrichten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.