PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil flinke transfersom hebben voor Ritsu Doan’

Ritsu Doan heeft nog geen akkoord bereikt met het Duitse FSV Mainz. De media uit Duitsland berichtte dit eerder vandaag, maar dit is dus niet waar volgens het Eindhovens Dagblad. De goed ingevoerde krant wist bovendien te melden dat PSV inzet op een hoge transfersom bij een vertrek van de Japanner.

Doan ligt bij PSV nog vast tot medio 2024, maar zou op de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs kunnen rekenen. Een daarvan is dus FSV Mainz, de nummer negen van de Bundesliga. De club zou volgens berichten uit Duitsland een bod van vier miljoen euro hebben uitgebracht, maar een dergelijk bedrag wordt door PSV ‘niet serieus genomen’.

Binnen PSV zou men van mening zijn dat de 23-jarige Doan in het afgelopen seizoen meer waard geworden is. Zijn avontuur in Eindhoven leek aanvankelijk al mislukt, maar dit seizoen werd hij – mede door de blessures bij Noni Madueke – steeds belangrijker in het elftal van Roger Schmidt.

Hoewel de club hem dus niet zomaar voor elk bedrag zal laten gaan, wordt de komende transferwindow wel degelijk als een goed vertrekmoment gezien. Dit omdat hij nog een tweejarig contract heeft. Wordt hij niet verkocht, dan ligt het voor de hand dat PSV zal proberen om hem langer vast te leggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.