PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel probeerde Perr Schuurs naar PSV te halen’

In 2018 nam Ajax Perr Schuurs over van Fortuna Sittard. De Amsterdammers betaalde toen twee miljoen euro voor de achttienjarige aanvoerder.

Mark van Bommel was destijds trainer van PSV O19 en schoof daarna door naar het eerste elftal. Hij heeft Schuurs proberen over te halen om niet naar Ajax te gaan, maar naar PSV. “Dat heeft hij wel gedaan. Ik heb ook gesproken met PSV, maar de keuze voor Ajax was voor mij makkelijk.”

Voor de moeder van Schuurs niet zo. “Ze wilde dat ik bij Fortuna zou blijven, lekker dichtbij huis. Ze zei: verhuis niet te ver als je gaat. Maar toen ze op bezoek kwam bij Ajax, realiseerde ze zich dat het de beste keuze was voor mij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.