PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ritsu Doan staat voor nieuw avontuur in de Bundesliga’

Ritsu Doan kan zijn loopbaan voortzetten in de Duitse Bundesliga. FSV Mainz wil hem namelijk overnemen van PSV. Dit weet BILD te melden.

Het Duitse medium meldt dat Mainz al gesprekken heeft gevoerd met PSV over een overgang van de Japanner. Ook zouden het management van Doan en Mainz al een onderhoud hebben gehad over de persoonlijke voorwaarden van de aanvaller.

Doan speelde al eerder in de Bundesliga voor Arminia Bielefeld en lijkt dus nu opnieuw te staan voor een terugkeer met de interesse vanuit Mainz. Onlangs liet Doan al in een interview met Voetbal International ontvallen dat een vertrek uit Eindhoven tot de mogelijkheden behoord. “Ik ben nu vijf jaar in Europa, heb de nodige ervaring, dus ik leg de lat hoog voor mezelf. Ik vind dat ik snel stappen kan en moet maken. Ik heb nog een contract tot en met 2024 bij PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.