PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Noni Madueke inzetbaar voor PSV in kraker tegen Feyenoord

Een opsteker voor PSV in aanloop naar de kraker tegen Feyenoord van aankomend weekend. Noni Madueke heeft zich namelijk weer bij de selectie gevoegd van de Eindhovenaren. PSV moet winnen om nog aanspraak te maken op het landskampioenschap.

PSV kampte de afgelopen weken met flinke personele problemen. Met name in defensief opzicht zijn de problemen groot. Zo ontbraken zondag in de thuiswedstrijd tegen Willem II onder andere de verdedigers André Ramalho en Phillipp Mwene. Daarnaast zijn Olivier Boscagli en Armando Obispo tot het einde van het seizoen uitgeschakeld. Ramalho en Mwene ontbraken ook woensdag nog op de training bij PSV en zijn nog altijd een vraagteken voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

Toch was er ook een lichtpuntje voor de Eindhovenaren, dat Madueke weer zag verschijnen op het trainingsveld. De vleugelspeler raakte in het thuisduel tegen RKC geblesseerd en liep daarin opnieuw een spierblessure op. De aanvaller kreeg dit seizoen al verscheidene keren te maken met spierblessures. PSV zag zondag ook Carlos Vinícius uitvallen met een hamstringblessure, waardoor ook de spoeling in de aanval een stuk dunner is geworden. De terugkeer van Madueke komt voor trainer Roger Schmidt dan ook op het juiste moment.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.