PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING: Einde seizoen voor Ryan Gravenberch

Een harde klap voor Ajax in de strijd om het kampioenschap. Het seizoen van middenvelder Ryan Gravenberch is namelijk ten einde gekomen. Volgens De Telegraaf heeft hij een blessure opgelopen.

De blessure van Gravenberch is niet ernstig, maar dusdanig ernstig dat hij dit seizoen niet meer kan spelen. Hij is naar verwachting zes weken afwezig, meldt de krant. Gravenberch raakte woensdag geblesseerd aan zijn enkel en zit momenteel in het gips.

De kans bestaat dat Gravenberch zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld heeft. Hij staat in de concrete belangstelling van Bayern München, hoewel de clubs er nog niet uit zijn. Gravenberch heeft na dit seizoen nog een eenjarig contract bij Ajax.

Ajax moet de landstitel in de laatste drie wedstrijden over de streep zien te trekken. De Amsterdammers spelen zondag tegen AZ en nemen het daarna op tegen Vitesse en sc Heerenveen. De voorsprong op PSV is vier punten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.