PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bayern Munchen aast op Denzel Dumfries’

Denzel Dumfries speelt pas één seizoen voor de Italiaanse grootmacht Internazionale maar hij heeft nu alweer de mogelijkheid om te vertrekken naar de Duitse Bundeslia. Bayern Munchen zou hem namelijk graag willen binnen halen. Dit La Gazetta dello Sport te melden.

Door de zwakke financiële situatie van Internazionale moeten de Italianen spelers verkopen. Om de nek van Dumfries zou naar verluidt een prijskaartje van zo’n 35 miljoen euro hangen. Het is de vraag of Bayern dat wil betalen.

De kampioen van de Bundesliga heeft zijn pijlen namelijk ook gericht op Noussair Mazraoui. Hij laat Ajax deze zomer transfervrij achter zich en Bayern heeft de beste papieren om hem gratis op te pikken in de Johan Cruijff ArenA. Mazraoui zou al persoonlijk rond zijn met de club uit Beieren, maar zijn handtekening staat nog altijd niet op papier in de Allianz Arena.

Dumfries is op zijn beurt bezig aan zijn eerste seizoen bij Inter, waar hij tot medio 2025 vastligt. De ex-speler van Sparta Rotterdam, sc Heerenveen en PSV heeft momenteel echter andere zaken aan zijn hoofd. Hij is met zijn werkgever verwikkeld in een hevige strijd om de landstitel en binnenkort ook nog eens de finale van de Coppa Italia tegen Juventus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.