PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ajax en PSV blij met Liverpool-comeback

Liverpool plaatste zich gisteren ten koste van het Spaanse Villarreal voor de finale van de Champions League. En het zou goed kunnen dat Ajax of PSV hier van gaan profiteren.

Voetbal International legt uit: “De Nederlandse kampioen verdwijnt in Pot 1 als de Champions League-winnaar ook landskampioen is geworden. Villarreal kon dat laatste sowieso niet meer bereiken: afgelopen zaterdag kroonde Real Madrid zich tot de beste ploeg van Spanje. Woensdag strijdt Real met Manchester City om het tweede ticket voor de Champions League-finale.”

In Engeland gaat de titelstrijd tussen Manchester City en Liverpool, die elkaar mogelijk treffen in de finale van het miljoenenbal. VI: “Met The Reds (Liverpool, red.), City en Real nog als overgebleven teams in de Champions League, is de kans dat de winnaar van het miljardenbal ook een landstitel heeft kunnen kan gaan vieren gegroeid.”

Pot 1 bestaat op papier uit de sterkste deelnemers van de Champions League, waardoor Ajax of PSV een groot voordeel wacht als het hierin terecht komt. Dit seizoen werden de Amsterdammers nog in Pot 3 geplaatst…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.