PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Schmidt wil naast Gotze ook Sangaré meenemen naar Benfica’

Roger Schmidt staat na de zomer onder contract bij Benfica. En graag zou de oefenmeester twee spelers van PSV meenemen. Namelijk de middenvelders Mario Gotze en Ibrahim Sangare. A Bola meldt dat Schmidt in Sangaré het perfecte verbindingsstuk ziet op het middenveld.

Het medium meldt dat Benfica al in gesprek zou zijn met PSV over een mogelijke transfer van de balafpakker. Eerder al meldde het Eindhovens Dagblad dat PSV rekening houdt met een vertrek van de fysiek sterke middenvelder. Wel moet de koper een flink bedrag neertellen voor Sangaré, de Ivoriaan moet 25 tot dertig miljoen opleveren.

Ook Götze werd al in verband gebracht met een transfer naar Benfica, maar is een stuk goedkoper om op te halen. De middenvelder kan voor een gelimiteerde transfersom van drie tot vier miljoen euro vertrekken uit Eindhoven. Overigens hoopt PSV de spelmaker juist binnenboord te houden. Naast de interesse van Benfica geniet Götze ook belangstelling vanuit de Verenigde Staten.

Naast de twee PSV-spelers heeft Schmidt ook zijn zinnen gezet op een nieuwe doelman. Stefan Ortega, nu nog doelman van Arminia Bielefeld, moet komende zomer ook de overstap maken naar Portugal. De keeper was eerder ook al in beeld bij PSV, maar een transfer bleek niet haalbaar voor de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.