PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Roger Schmidt: ‘De landstitel gaat niet Ajax’

Roger Schmidt heeft de handdoek nog niet gegooid. Hij denkt dat de Eindhovenaren nog een kans hebben om Ajax te verslaan in de strijd om het kampioenschap. Aankomend weekend wordt hierbij een cruciale ronde. PSV gaat op bezoek bij Feyenoord en Ajax bij AZ.

“We hebben na het duel met AZ begin februari geen wedstrijd meer verloren in de Eredivisie. Alleen nog één keer gelijkgespeeld tegen FC Twente. Wij geloven dus nog steeds in de titel. Het zou namelijk niet mogelijk zijn zo’n serie wedstrijden neer te zetten als we er niet in zouden geloven”, aldus Schmidt tegenover Voetbal International.

De Duitse oefenmeester weet dat het een zware wedstrijd wordt in De Kuip, maar dicht PSV goede kansen toe. “Ze hebben een geweldig seizoen, ze hebben een goed team en wij zullen van hen moeten winnen in hun stadion. Dat we nog niet eerder van Feyenoord hebben gewonnen, telt niet meer. Dit is een nieuwe wedstrijd. We zullen er klaar voor zijn. We hebben nog altijd genoeg goede spelers om wedstrijden te winnen en zondag zal er een goed elftal in Rotterdam op het veld staan.”

Schmidt verwacht dan ook een aantal sterkhouders terug te hebben tegen Feyenoord. “We hopen dat Mario Götze er tegen Feyenoord weer bij is. Noni Madueke en André Ramalho komen deze week terug in de teamtraining, zij zijn er misschien ook weer bij. En er is een heel kleine kans dat Phillipp Mwene eveneens weer aansluit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.