PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil zich versterken met Quinten Timber’

PSV is in de markt voor Quinten Timber. De middenvelder kent een veelbelovend seizoen bij FC Utrecht en heeft zich dus in de belangstelling gespeeld van de Eindhovenaren. Afgelopen zomer verruilde hij Ajax voor FC Utrecht.

Voetbal International bericht: “Quinten Timber is bezig aan een uitstekend seizoen bij FC Utrecht en heeft zich in de kijker gespeeld bij grote clubs uit binnen- en buitenland. Ook PSV volgt Timber nadrukkelijk. Bij de club uit Eindhoven zou hij wellicht Ibrahim Sangaré kunnen opvolgen, mocht de Ivoriaan na dit seizoen vertrekken.”

Daar voegt VI aan toe: “John de Jong zat afgelopen weekend tijdens FC Utrecht-NEC op de tribune. De technisch directeur van PSV zal hebben gezien dat Timber opnieuw prima speelde. De tweelingbroer van Ajacied Jurriën Timber manifesteert zich dit seizoen goed op het middenveld bij Utrecht. Dat is knap, aangezien dit pas zijn eerste jaar op het hoogste niveau is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.