PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Schmidt wil Mario Gotze meenemen naar Benfica’

Roger Schmidt staat volgend seizoen aan het roer bij Benfica. En volgens het Portugese medium A Bola wil de oefenmeester Mario Gotze meenemen naar zijn nieuwe werkgever.

PSV verraste twee jaar geleden door de transfervrije Götze aan de selectie toe te voegen. Schmidt had een groot aandeel in de beslissing van de 29-jarige middenvelder. Eerder dit seizoen verlengde hij zijn contract in Eindhoven, maar na het aangekondigde vertrek van de trainer liet hij doorschemeren open te staan voor een nieuw avontuur.

Dat avontuur zou zomaar eens in Lissabon voortgezet kunnen worden. Schmidt wil de PSV-middenvelder namelijk meenemen naar Benfica. Ook Julian Weigl, met wie hij jarenlang samenspeelde bij Borussia Dortmund, staat onder contract bij de Portugese topclub.

Er zijn nog wel enkele obstakels. Götze heeft nog een meerjarig contract en is goed voor een miljoenensalaris, waardoor Benfica de portemonnee moeten trekken. Bovendien liet de Duitser eerder weten dat hij nog altijd droomt van grotere clubs, al is het maar de vraag of die voor hem in de rij staan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.