PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil 70 miljoen zien voor Gakpo en Sangaré’

PSV wil deze zomer een aantal flinke transferklappers maken. Zo willen ze zeventig miljoen euro zien voor Cody Gakpo en Ibrahim Sangare. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Beide spelers staan in de belangstelling van grote Engelse clubs.

Toch hoopt PSV Gakpo nog tot een langer verblijf te kunnen verleiden met een nieuw contract. Ook de supporters van de Eindhovenaren lieten zondag tegen Willem II luidkeels weten te hopen op een langer verblijf van hun sterspeler. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV de vleugelspeler niet hoeft te laten gaan, omdat de verwachting is dat andere spelers ook gaan vertrekken. Desondanks houdt men serieus rekening met een vertrek gezien de grote interesse. PSV wil in ieder geval veertig miljoen euro ontvangen voor Gakpo, waarbij Arsenal veelvuldig als nieuwe bestemming wordt genoemd.

Ook Sangaré staat er goed op in de Premier League en geniet belangstelling van Newcastle United en Leicester City. Het Eindhovens Dagblad denkt dat PSV voor de middenvelder 25 tot dertig miljoen kan ontvangen. Daarnaast kunnen Philipp Max, Érick Gutiérrez en Mario Götze bij een goed bod ook vertrekken uit Eindhoven. Bovendien heeft PSV met Noni Madueke nog een interessante speler waarvoor het vele miljoenen kan ontvangen. De vleugelaanvaller zou ook niet voor minder dan twintig miljoen euro mogen vertrekken uit Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.