PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel rouwt om overlijden van Mino Raiola

Gisteren werd bekend dat zaakwaarnemer Mino Raiola op 54-jarige leeftijd is overleden. In het verleden stond hij ook Mark van Bommel bij om zijn zaken te behartigen. De voormalige middenvelder van o.a BArcelona, Milan en Bayern Munchen rouwt om het overlijden.

‘Mino, onbeschrijflijk wat je voor mij en onze familie gedaan hebt’, schrijft Van Bommel op Instagram. ‘Niet alleen aan de onderhandelingstafel, je advies over allerlei andere zaken dan voetbal waren altijd goed en slim.’ De ex-PSV’er haalt zijn transfer naar Italië aan als voorbeeld. ‘De steun bij mijn eerste wedstrijd voor AC Milan. In de kleedkamer, voor en na de wedstrijd, en tijdens de warming up op het veld.. Dat kan alleen jij!’

‘Beste zaakwaarnemer van de wereld! Een fenomeen!’, benadrukt Van Bommel. ‘We houden van je en zullen je nooit vergeten. Heel veel sterkte voor de familie! Rust zacht, amico mio.’ Raiola worstelde al langere tijd met zijn gezondheid en liet op 54-jarige leeftijd het leven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.