PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Einde seizoen voor PSV-aanvaller Carlos Vinicius’

Het ziet ernaar uit dat Carlos Vinicius zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor PSV. Hij raakte namelijk vanmiddag tegen Willem II ogenschijnlijk zwaar geblesseerd aan zijn hamstring.

Vinícius zat aangeslagen naast het doel en was even ontroostbaar door de medische staf van PSV. Hij kon zelf niet meer lopen en moest worden gedragen. Al hinkelend liep de Braziliaan de catacomben in, geholpen door de staf van PSV. Voor Vinícius kwam Bruma in het veld. In het meest serieuze geval komt Vinícius dit seizoen niet meer in actie, maar duidelijkheid daarover is er vanzelfsprekend nog niet.

De blessure van Vinícius is ook voor PSV een zware tegenvaller. De club uit Eindhoven kampt al met veel blessures en kan iedere speler meer dan goed gebruiken tijdens het slot van de Eredivisie, waarin een achterstand op koploper Ajax weggewerkt moet worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.