PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV’er kan makkelijk spelen bij Tottenham of Arsenal’

Voormalig voetbaltrainer en huidig analist Aad de Mos denkt dat Ibrahim Sangare een mooie toekomst tegemoet gaat. Leicester City zou concreet in de markt zijn.

“Sangaré is op één been beter dan het middenveld van Leicester”. aldus De Mos bij Twee Viertje. “Hij is buitencategorie, het is een koningsstuk van PSV geweest. Sangeré mis je pas als hij niet speelt. Hij kan ook makkelijk spelen bij Tottenham of Arsenal. Het is een geweldige speler. Ik denk dat vijfendertig miljoen euro zeker een goede prijs is voor Sangaré.”

De Mos stelt dat vaak onderschat wordt hoe belangrijk Sangaré is voor de prijs. Hij vergelijkt de middenvelder met Johan Neeskens en Wim Jansen. “Die hebben we niet veel in Nederland, zulke types”, constateert hij. “Je hebt zo’n iemand nodig die een balletje afpakt met de punt van zijn schoen, die altijd ergens tussen zit. Hij doet heel veel werk. Het zijn onzichtbare figuren die bij het publiek niet zo in de aandacht zijn”, besluit De Mos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.