PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mauro Junior niet van plan om te vertrekken bij PSV’

Mauro Junior zit goed op zijn plek bij PSV. Hij is dan ook niet van plan om in de zomer een transfer te maken. Hij staat in Eindhoven nog tot medio 2025 onder contract.

De vleugelverdediger geeft in een interview met het Algemeen Dagblad aan stappen te willen zetten in Eindhoven. “Ik wil me als back verder ontwikkelen en met PSV nog meer prijzen winnen.” Een uitnodiging voor het Braziliaans elftal lijkt nog ver weg en Mauro zegt er nu ook nog niet mee bezig te zijn. “Ik zou het een eer vinden, maar ben nu met PSV bezig en we zien later wel of er iets bij komt. Als alles meezit, krijg ik in juni of juli ook een Nederlands paspoort, omdat ik hier dan al vijf jaar ben. Dat is voor later. Eerst wil ik uitbouwen wat ik nu aan het doen ben.”

De Braziliaan zegt dan ook nog niet perse weg te willen uit Nederland. “Waar ik volgend seizoen speel? Ik heb hier nog een lang contract en ben heel gelukkig. Gebeurt er niks geks, dan ben ik gewoon hier. Ik blijf blij met elke minuut dat ik het shirt van PSV mag dragen. Het is de club waar ik groot ben geworden en dat ik hier een prijs mocht winnen, is iets waar ik al van droomde toen ik als kleine jongen in Nederland kwam.” Mauro prijst zijn huidige trainer Schmidt, die volgens hem iedere speler binnen de selectie even belangrijk vindt. “Ik heb veel aan hem te denken en heb ook gezien dat andere spelers hun kansen kregen en grepen, omdat voor Roger dus niet alleen de eerste elf spelers tellen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.