PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt is nog helemaal niet rond met Benfica’

Roger Schmidt is nog helemaal niet rond met Benfica. Dit zei de Duitse trainer zelf op een persconferentie vandaag. Benfica meldde woensdag een principeakkoord met Schmidt, die na dit seizoen vertrekt bij PSV.

Volgens de club uit Lissabon moeten alleen de handtekeningen nog worden gezet. De mogelijke nieuwe hoofdtrainer heeft echter een andere lezing…

“Dat is nog niet rond”, zo liet Schmidt vrijdagochtend weten in het bijzijn van De Telegraaf. Verder wilde de PSV-trainer geen duidelijkheid verschaffen over de status. “Ik wil ook niet over mijn toekomst praten. Ik wil met PSV zo hoog mogelijk eindigen in de Eredivisie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.