PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Johan Derksen stopt per direct met VI Vandaag

Johan Derksen van het programma VI Vandaag heeft gisteren aangegeven te stoppen met het programma. ‘De Snor’ sprak in het programma klare taal.

“Ik kom langzamerhand tot de conclusie dat er geen ruimte meer is voor dit programma. De cancel- en woke cultuur is groot en is tegen ons. Als we nu door zouden gaan, dan zitten we hele tijd met de handrem erop te praten.”

“Ik ben er klaar mee”, stelt Derksen. “Als je twintig jaar voor een radiostation werkt en je doet 600 Schouwburgen, en je glijdt één keer uit en je wordt meteen geliquideerd. Ik ben overal ontslagen. Er is in Nederland geen plaats meer voor Johan Derksen. Ik geloof dat het voor alle partijen beter is als ik naar Grolloo ga en jullie mij hier niet zien.”

Wat presentator Wilfred Genee is dat ook meteen het einde van Vandaag Inside. “Samen uit, samen thuis.” Derksen is het niet eens met zijn collega en hoopt dat de anderen wél aanblijven. “Nee, jullie moeten niet solidair zijn”, vertrouwde hij Genee en René van der Gijp toe.

Derksen onthulde deze week dat hij zich in het verleden schuldig heeft gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zo’n vijftig jaar geleden zou hij een bewusteloze vrouw hebben gepenetreerd met een kaars, al nuanceerde hij dat verhaal woensdagavond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.