PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet in Wilfried Gnonto de opvolger van Eran Zahavi’

PSV ziet in de achttienjarige spits Wilfried Gnonto de opvolger van de vertrekkende Eran Zahavi. Hier maakt Voetbal International melding van. Hij staat momenteel onder contract bij het Zwitserse FC Zurich.

Gnonto beschikt nog over een eenjarig contract bij Zürich en PSV is niet de enige club met interesse in de Italiaan. Naar verluidt heeft ook Anderlecht verregaande belangstelling voor de jeugdinternational van Italië. Gnonto zou vijf miljoen euro moeten kosten. Het talent genoot zijn jeugdopleiding bij Internazionale en speelt sinds 2020 voor Zürich.

PSV zwaait met Zahavi en Vinícius naar verwachting de eerste twee spitsen uit, terwijl Fodé Fofana door de Eindhovenaren nog niet goed genoeg bevonden wordt om de spitspositie te bekleden. Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Maxi Romero ligt, al liet Ruud van Nistelrooy doorschemeren gecharmeerd te zijn door de Argentijn.

Naar verluidt is PSV van plan om komende zomer twee aanvallende versterkingen te halen. De club hoopt een ervaren kracht aan te trekken, met een jong talent daarnaast. Luuk de Jong wordt genoemd om de rol van routinier in het elftal op zich te nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.