PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV bereikt akkoord met talent Shurandy Sambo’

PSV heeft een mondeling akkoord bereikt met Shurandy Sambo. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. De rechtsback van Jong PSV heeft een contract tot het einde van het seizoen, maar heeft zijn ja-woord gegeven aan een nieuwe verbintenis. Waarschijnlijk gaat dit om een contract voor twee seizoenen en zal dit snel officieel worden gemaakt.

Sambo maakte vorig seizoen in de laatste speelronde tegen FC Utrecht zijn officiële debuut in het eerste elftal van PSV. Vanwege een zware blessure kwam hij dit seizoen amper in actie. Sambo stond op het punt om op huurbasis naar Cambuur te vertrekken, maar dat ging door zijn kniekwetsuur niet door.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Sambo aansluiten bij het eerste elftal. Daarna zal worden gekeken wat voor de verdediger de beste optie is. Sambo heeft de groepstraining bij Jong PSV inmiddels hervat, maar hij is nog niet genoeg hersteld om in de resterende duels van dit seizoen al in actie te kunnen komen. Hij blijft daarom op slechts één wedstrijd staan dit seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.