PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Leicester biedt 35 miljoen op Ibrahim Sangare’

Leicester City wil deze zomer uitpakken met de komst van PSV-middenvelder Ibrahim Sangare. Ze zouden een bedrag van 35 miljoen euro voor hem willen betalen. Een bedrag dat volgens analist Aad de Mos nogal aan de lage kant is.

“Ibrahim Sangaré is op één been beter dan het middenveld van Leicester. Hij is buitencategorie, dit seizoen het koningsstuk van PSV geweest. Sangeré mis je pas als hij niet speelt. Sangaré is niet alleen geschikt voor Leicester, hij kan ook makkelijk meekomen bij een nóg hogere club. Hij kan makkelijk spelen bij Tottenham en zeker ook bij Arsenal. Want hij is beter dan Albert Lokonga (Belgische controlerende middenvelder van Arsenal, red.). Sangaré is een geweldige speler. Ik denk dat 35 miljoen een goede prijs is.”

Sterker nog; De Mos zou het ‘een koopje’ vinden voor de kopende partij. “Ja, ik vind dat hij een goede speler is die bij al die ploegen als eerste op het bord zou staan. Je hebt zo iemand nodig, die een balletje afpakt en met de punt van zijn schoen altijd ergens tussen zit. En de laatste tijd wordt hij ook nog eens gevaarlijk richting de goal van de tegenstander.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.