PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik moest toen tegen PSV expres een gele kaart pakken’

Dirk Kuyt was gisteren te gast bij RTL7 om zijn analyses te geven op de wedstrijd tussen Liverpool en Villarreal. Na het zien van een eerdere wedstrijd haalde de aanvaller een oude anekdote op.

PSV en Liverpool kruisten in april 2017 de degens in de kwartfinales, terwijl Kuyt elk moment vader kon worden. “Volgens mij wonnen we met 3-0. En toen moest ik van Benítez een verplichte tweede gele kaart pakken. En dan kon ik die week daarna thuis blijven, om bij de geboorte van mijn kind te zijn”, laat de oud-international weten.

Precies op de dag van de return werd zijn zoon Roan geboren. Expres geel pakken ging Kuijt echter niet heel makkelijk af. “Ik bleef maar zoeken naar die gele kaart en ik kreeg hem maar niet. Dus op een gegeven moment ben ik maar voor de bal gaan staan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.