PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vinnige Johan Derksen wil niets weten van excuses

Johan Derksen ligt onder vuur. Gisteren vertelde hij een oude anekdote van hem dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt. En nu zijn de rapen gaar in Nederland. Het leverde woedende reacties op, maar Derksen zegt weigert zijn excuses te maken.

“Ik trek er geen woord van terug, ik bied ook mijn excuses niet aan”, laat Derksen weten in een reactie aan het Algemeen Dagblad. “Het is een jeugdzonde die ik heb opgebiecht, daarmee heb ik me kwetsbaar opgesteld. Ik ben er niet trots op, maar ik heb gezegd wat ik heb gezegd. Het gebeurde in de tijdgeest van toen.”

De leiding van Talpa neemt de uitspattingen van Derksen echter zeer serieus en wil zo snel mogelijk in gesprek met de analist. “Dit is een ernstige zaak waar we zorgvuldig naar gaan kijken. We gaan op de kortst mogelijke termijn in gesprek met Johan.” Derksen is in ieder geval niet van plan om zelf in andere talkshows het woord te doen. “Vanavond zullen alle talkshows wel rijkelijk gevuld zijn met vinnige dames die er wat van vinden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.