PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ritsu Doan overweegt zomers vertrek bij PSV’

De Japanse PSV-speler Ritsu Doan gaat binnenkort in gesprek met de nieuwe trainer Ruud van Nistelroy. De 23-jarige aanvaller wil graag weten hoe zijn toekomst er uitziet in Eindhoven.

Doan werd vorig seizoen verhuurd aan het Duitse Arminia Bielefeld, maar kwam dit seizoen wel veelvuldig in actie voor PSV. “Ik weet heel goed wat ik wil, in de Champions League spelen. Dat is de mooiste competitie, daarin spelen de beste clubs en voetbal je tegen de beste spelers van de wereld. Op dat podium word ik nog beter en dat is belangrijk voor mijn toekomst”, liet de aanvallende middenvelder optekenen in een interview met Voetbal International.

De Japans international zegt in het interview met Voetbal International min of meer uitgeleerd te zijn en klaar te zijn voor een nieuwe stap. “Ik ben nu vijf jaar in Europa, heb de nodige ervaring, dus ik leg de lat hoog voor mezelf. Ik vind dat ik snel stappen kan en moet maken. Ik heb nog een contract tot en met 2024 bij PSV.” Desondanks ziet Doan het wel zitten om met van Nistelrooy te werken, maar slaat hij ook een nieuw avontuur niet af. “Ruud van Nistelrooy is voor mij een legende, als kind zag ik alle wedstrijden van hem bij Manchester United en Real Madrid. Het lijkt me fantastisch met hem te werken, maar we zullen ook eerlijk naar elkaar moeten zijn. Ik moet ook aan mijn carrière en toekomst denken. Ik wil heel veel voetballen en mijn droom is de Champions League.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.