PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo heeft gesproken met Ruud van Nistelrooy’

Cody Gakpo twijfelt of hij deze zomer moet vertrekken bij PSV of moet blijven. De vleugelaanvaller staat namelijk in de belangstelling van verschillende grootmachten.

Het leek een uitgemaakte zaak dat Gakpo deze zomer zou vertrekken. De aanvaller zou die intentie intern hebben uitgesproken en de eerdere contractverlenging leek vooral bedoeld om de transferwaarde omhoog te krukken. Ook werd er reeds bericht over belangstelling voor de Eindhovenaar, met Arsenal als topkandidaat.

Vorige week werd duidelijk dat Gakpo mogelijk toch nog een jaar bij PSV blijft. “Gakpo moet, logischerwijs, een van de speerpunten worden”, stelt clubwatcher Rik Elfrink in de Peesjevee-podcast van het Eindhovens Dagblad. “Hij heeft gesproken met de nieuwe trainer, Van Nistelrooy.”

Daar voegt Elfrink aan toe: “De vraag is ook nog wat dit seizoen gaat brengen. Als PSV geen kampioen wordt, wil hij dan de club pas verlaten als hij wel met de titel in handen staat? En ook het WK kan een belangrijke rol spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.