PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn wil dolgraag naar Ajax’

Journalist Valentijn Driessen denkt dat Steven Bergwijn deze zomer dolgraag wil verkassen naar Ajax. Clubwatcher Mike Verweij heeft hier zo zijn twijfels over.

Verweij denkt dat Ajax de bal mogelijk doorschuift naar de nieuwe hoofdtrainer. Duidelijk is dat de Amsterdammers Bergwijn zeer zien zitten, want in januari speelde dat al concreet. “Dat was hét moment om het wel of niet te doen”, aldus de journalist. “Naarmate hij verder komt in zijn contract wordt hij iets goedkoper, maar dan komen er ook meer kapers op de kust. En Bergwijn heeft natuurlijk al drie, vier keer in de startblokken gestaan om naar Amsterdam te komen. Als dat elke keer een teleurstelling wordt, denk je op een gegeven moment ook ‘bekijk het maar’.”

Driessen denkt zeker te weten dat Bergwijn naar Amsterdam wil. “Hij heeft nu ook wel gezien dat een buitenlands avontuur niet alles is. Zelfs als je een paar keer scoort heb je geen enkele zekerheid dat je speelt. Daarnaast wil hij ook graag in het Nederlands elftal. Ik denk dat hij op zijn knieën terug wil naar Amsterdam.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.